Το ιστορικό μας

Η εταιρία “Επτάλοφος ΑΒΕΕ” δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1965 ως μετεξέλιξη προηγούμενης παρεμφερούς πολυσύνθετης δραστηριότητας των ιδρυτών της, στην Κωνσταντινούπολη, τις προηγούμενες δεκαετίες.
Στις πέντε και πλέον δεκαετίες της δραστηριοποίησής της στον Ελλαδικό χώρο, η “Επτάλοφος ΑΒΕΕ” έχει πραγματοποιήσει την έκδοση χιλιάδων βιβλίων άλλοτε για λογαριασμό δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών συμπεριλαμβανομένης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεμονωμένων ατόμων ή άλλων εκδοτικών οίκων, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, και άλλοτε, ως αυτόνομος εκδοτικός οίκος.
Από τα πρώτα βήματα της εταιρίας δόθηκε ιδιαίτερη σημασία αφενός, στην παροχή καθετοποιημένων εκδοτικών υπηρεσιών, ακόμα και όταν η προσέγγιση αυτή ήταν άγνωστη στους περισσότερους εκδοτικούς οργανισμούς, και αφετέρου στην πρόσκτηση και χρήση όλων των νεότερων τεχνολογιών.
Η “Επτάλοφος ΑΒΕΕ” ήταν από τις πρώτες εκδοτικές επιχειρήσεις που χρησιμοποίησαν μονοτυπικά συστήματα και στη συνέχεια τη φωτοστοιχειοθεσία. Σήμερα, διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα συγκροτήματα ηλεκτρονικής επεξεργασίας εικόνων και κειμένων, σε ένα ιδανικό συνδυασμό του χθες, που σημαίνει πείρα, και του σήμερα που κατοπτρίζει την πρόοδο, εφαρμόζουσα με σχολαστικότητα τις προυποθέσεις του ISO 9001:2015 με το οποίο είναι πιστοποιημένη.

Σκοπός

Ο εκδοτικός οργανισμός “Επτάλοφος ΑΒΕΕ” καλύπτει όλο το εύρος των παραγωγικών υπηρεσιών σχεδιασμού, υλοποίησης, έκδοσης, εκτύπωσης και κυκλοφορίας εντύπων από απλά μονόφυλλα ως πολύτομα επιστημονικά συγγράμματα.

Ειδικότερα, η εταιρία μας έχει εξειδικευθεί στην έκδοση επιστημονικών βιβλίων που απαιτούν ειδικές διαδικασίες στοιχειοθεσίας και ειδικές γραμματοσειρές,καθώς και λεξικών, θρησκειολογικών συγγραμμάτων και γενικά βιβλίων με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε πολυτονική και μονοτονική γραφή. Επίσης βιβλίων βυζαντινής σημειογραφίας.

Παράλληλα διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για: περιοδικά, διαφημιστικά έντυπα, κάρτες, ημερολόγια, εκδόσεις επιχειρήσεων κ.α.

Καινοτομίες

Η εταιρία μας χάρις στο σύστημα “print on demand” σας παρέχει επίσης την δυνατότητα να εκδόσετε σε τιμή ασφαλώς και συμφέρουσα ακόμα και σε ένα αντίτυπο την ποιητική συλλογή, τη μελέτη, το μυθιστόρημά σας.

Και το κυριότερο

Η εταιρία μας, αφ’ ενός για τη διευκόλυνσή σας και αφ’ ετέρου για να συμβάλλει στην πραγμάτωση του ονείρου σας, εισάγει στις συναλλαγές της, για τις εκδόσεις, αποκλειστικά των ιδιωτών, το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα VISA σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.

55

Χρόνια Εμπειρίας

10000+

Εκδόσεις που φέρουν τη σφραγίδα μας

30

Εργαζόμενοι

5000+

Ευχαριστημένοι πελάτες

2000

Διαφορετικά Projects